MVO

Denken aan de omgeving
Doen wij.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

 

Wij geloven in eerlijk handelen. Een gezond bedrijfsrendement voor de hele keten. Goed werkgeverschap en een bijdrage leveren aan onze samenleving.

Dit uit zich in een beleid gericht om de kwaliteit, veiligheid, milieu en duurzaamheid van een gebouw op een zeer hoog peil te brengen en handhaven. Ook zijn gezonde en goede werkomgevingen belangrijk. Om bovenstaande redenen hebben wij besloten om naast ons certificaat VCA over te gaan tot certificering van FSC en PEFC.

FSC en PEFC zetten zich in voor verantwoord bosbeheer. Daden bij woorden voegen. Hier streven wij elke dag naar. Zo gebruiken wij groene stroom en rijden bouwplaatsmedewerkers zoveel mogelijk samen en rijden verschillende auto’s uit ons wagenpark elektrisch.

Ook kan Stichting vrienden van De Hoop en de stichting Vrienden Ziekenhuis De Gelderse Vallei op onze financiële steun rekenen. Deze stichtingen zetten zich in om het leven van mensen zo aangenaam mogelijk te maken.

 

 

 

 

Daarnaast ondersteunen wij ook de stichting MAF. Deze stichting is er voor mensen die in afgelegen gebieden leven. Met 130 vliegtuigen en communicatiemiddelen maakt MAF hen bereikbaar voor hulp en het Evangelie. Elke 5 minuten stijgt ergens ter wereld een vliegtuig op om hulp te bieden.

 

 

 

 

 

 

 

Ook ondersteunen wij Wycliffe bijbelvertalers omdat door het vertaalwerk van deze stichting steeds meer mensen toegang krijgen tot de Bijbel in hun eigen taal.

 

 

 

 

 

 

Vragen?
Wij helpen u graag

Neem contact op of stuur ons een berichtje.

Anne van Driesten
0318 461 651


Stuur een mailtje