Onze open dag

Overweldigend was deze zonovergoten open dag! Duizenden bezoekers hebben de weg gevonden naar ons bedrijf om samen het eeuwfeest met elkaar te vieren! Wat hebben we met elkaar genoten!

Goed nieuws voor iedereen die de dag opnieuw wil beleven of zien wat ze hebben gemist: de dag is vastgelegd door onze foto- en videograaf. Geniet je nog een keer met ons mee?

Dit staat er op het programma

Metsel een muurtje

Onze vakmensen leren jou de fijne kneepjes van het metselen en voel de trots als je kijkt naar het muurtje dat je zelf hebt opgebouwd.

Bijenhotel maken

Help onze zoemende vrienden door een eigen bijenhotel te bouwen. Een superleuke activiteit en ook nog eens goed voor de natuur!

Rodeostier

Houd je stevig vast en probeer zo lang mogelijk te blijven zitten op onze wilde rodeostier. Een echte test van kracht en uithoudingsvermogen!

Hapje en drankje op het Foodplein

De perfecte plek om even te relaxen, bij te praten en nieuwe mensen te ontmoeten terwijl je geniet van de heerlijke hapjes en drankjes.

Jeugdkarten

Voel de snelheid en race tegen elkaar op onze jeugdkartbaan. Laat zien dat jij de snelste bent op het circuit.

Klimwand

Bewijs je klimskills en bereik de top van onze klimwand. Voel de adrenaline en geniet van het uitzicht.

Ballenbak

Lekker duiken en rollen in onze kleurrijke ballenbak. Speciaal voor de allerkleinsten onder ons!

Springkussen

Laat de kleintjes lekker springen terwijl jij geniet van alle gezelligheid en al het andere wat onze Open Dag te bieden heeft.

Rondleiding

Een exclusief kijkje achter de schermen. Leer alles over het vakmanschap en over hoe wij, net als bijen, samenwerken om iets prachtigs te bouwen!

Aftermovie

We krijgen een glimlach op ons gezicht als we terugdenken aan jullie blije gezichten tijdens de rondleiding en de verschillende activiteiten. Ook hebben we de mooiste muurtjes, bijenhotels en kleurplaten langs zien komen. En natuurlijk niet te vergeten, de gezellige momenten op ons foodplein. 

Afterevent foto's

Contact

Zijn er vragen? Tineke beantwoordt ze graag! Vul het contactformulier in of mail naar jubileum@driesten.nl.

"*" geeft vereiste velden aan