Certificaten

Van kwaliteit verzekerd.
Prettig gevoel.

Van kwaliteit verzekerd door Certificaten

Als u bouwt met Driesten Harskamp doet u een betrouwbare investering. Wij garanderen een hoge kwaliteit en een perfecte oplevering. Na meer dan 90 jaar bouwen hebben wij een uitstekende continuïteit, mede dankzij een groeiende kring tevreden opdrachtgevers.

 

Om u hiervan te overtuigen, zijn we aangesloten bij verschillende keurmerken en regelingen. Daardoor bent u er zeker van dat uw pand altijd afgebouwd wordt, zelfs als wij daar niet toe in staat zouden zijn. Als Erkend Leerbedrijf garanderen we instroom van jong talent. We brengen stagiaires en schoolverlaters graag de nodige kennis en vaardigheden bij. En vanzelfsprekend zijn we ook VCA-gecertificeerd. Van Driesten Harskamp Bouwbedrijf BV is een FSC en PEFC gecertificeerd bedrijf.  FSC en PEFC zetten zich in voor verantwoord bosbeheer.

 

Graydon Bedrijven heeft aan Van Driesten Harskamp Bouwbedrijf BV het Financieel Gezond Certificaat uitgereikt. Slechts 3 procent van het totale Nederlandse bedrijfsleven voldoet aan de strenge criteria hiervoor. ‘Met dit certificaat laten bedrijven zien dat ze tot de top van financieel gezonde bedrijven behoren’, aldus Graydon. Het Financieel Gezond Certificaat laat aan alle (potentiële) klanten en relaties zien dat Van Driesten Harskamp Bouwbedrijf BV een betrouwbare partner is. Het is een bevestiging uit onafhankelijke en deskundige bron dat het verantwoord is om met Van Driesten Harskamp Bouwbedrijf BV zaken te doen.

 

 

                        

Vragen?
Wij helpen u graag

Neem contact op of stuur ons een berichtje.

Anne van Driesten
0318 461 651


Stuur een mailtje