Start verkoop Julianahof Barneveld

5 februari 2020

Het heeft even geduurd, maar eindelijk is het dan zover: Julianahof gaat in de verkoop. Dit bijzondere fraaie nieuwbouwproject met 2 vrijstaande woningen, 6 halfvrijstaande woningen en 5 comfortwoningen met slaap- en badkamer op de begane grond gaat op maandag 10 februari a.s. in de verkoop. Wilt u zich nestelen in één van deze prachtige woningen! Zorg dan dat u erbij bent!

De start verkoop vindt plaats op maandag 10 februari a.s. van 17:00 tot 19:00 uur. De verkoopmanifestatie met vrije inloop wordt gehouden in de Foyer De Phile aan het Theaterplein 1 te Barneveld (Schaffelaartheater).

START VAN DE VERKOOP

Bij deze start van de verkoop overhandigen wij u de verkoopbrochure, prijslijst en inschrijfformulier. U heeft tijdens deze middag natuurlijk de gelegenheid om de definitieve beelden en plattegronden te bekijken. Mocht u vragen hebben, dan staan onze makelaars Westeneng Makelaars en Midden Nederland Makelaars voor u klaar!


Delen: