Samenwerking Van Driesten Harskamp Bouwbedrijf BV en Livingstone
Welkom Thuis!

Een woondroom wordt bij Van Driesten Harskamp Bouwbedrijf BV en Livingstone werkelijkheid. Livingstone-villa’s worden op een professionele en transparante wijze en geheel naar uw wens gebouwd. Dat doet Livingstone al dertig jaar!

De Livingstone-bouwmethode combineert hoogwaardige kwaliteit met een korte bouwperiode. Dit doet Livingstone samen met haar bouwpartner door traditioneel vakmanschap te combineren met een doordacht geprefabriceerd casco.
Vanaf het moment dat u ons, in onze 1200 m2 grote showroom, bezoekt tot het moment van oplevering ontzorgen wij van A tot Z. Livingstone doet dit op een zeer persoonlijke manier zodat u zich nog voor oplevering van uw huis al thuis voelt.

Meer voordelen
De all-in-prijs voor een Livingstone-villa wordt vooraf bepaald. Livingstone regelt daarbij het ontwerp, de tekeningen
en vergunning(en). Tijdens de bouwfase zorgt Van Driesten Harskamp Bouwbedrijf BV voor de complete bouw van uw woning met daarbij een professionele  én tijdige oplevering. We zijn trots om  ons Livingstone bouwpartner te mogen noemen.

Gedurende de bouwperiode is Van Driesten Harskamp Bouwbedrijf BV uw aanspreekpunt.

Wij maken uw woondroom waar!
De scherp geprijsde Livingstone-villa’s kunnen in verschillende stijlen gebouwd worden. Van ‘traditioneel’ tot  ‘modern’, van ‘jaren dertig’ tot ‘klassiek’. Als klant kunt u kiezen uit maar liefst 50 basisontwerpen. Mocht uw droomhuis hier niet tussen zitten, dan kunt u in samenspraak met de Livingstone architect  Richard Martens (architect BNA) uw unieke woondroom waarmaken. 

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op de website van Livingstone, livingstone.org.

 

Laatste referentie

Livingstone woning Ugchelen

Locatie: Ugchelen
Ontwerp: Livingstone
Opdrachtgever: Particulier