Colorant  -Brouwersgracht: een absolute A-locatie, óók voor wonen-

 

Brouwersgracht biedt overal doorkijkjes op pleinen

 

“Aan de Brouwersgracht zie je de overgang van dorp naar binnenstad,” zegt ir. Johan Huibers, architect van het appartementencomplex Colorant. ”Verspringende daklijnen, verticale lijnen, verschillende woningbreedtes en een grote variatie aan steensoorten geven de grachtenpanden een uiterst levendige uitstraling. En tegelijkertijd is het een rustige woonomgeving met prachtige overgangen: aan de oostkant naar het Zwaaiplein; aan de westkant naar het Kees Stipplein en het Thoomesplein, waar bomen en bankjes uitnodigen om langer te verblijven. Geen andere plek in Brouwerspoort biedt zoveel doorkijkjes als de Brouwersgracht en Colorant. Het is een absolute A-locatie voor wonen, winkelen en ondernemen.

 

Rijk gevarieerde doelgroep

Aan de noordkant van de Brouwersgracht verrijst het appartementencomplex Colorant. Dankzij een zeer gedifferentieerd woningaanbod van een tweekamerappartement (65 m2) tot en met een luxe penthouse (182 m2) is het in Colorant ideaal wonen voor:

bemiddelde alleengaanden en starters;
tweeverdieners zonder kinderen;
echtparen waarvan de kinderen zijn ‘uitgevlogen’;
senioren die (weer) in Veenendaal willen wonen.
 
Meer informatie verkrijgbaar bij Van Dijk - Van Essen makelaars aan de Kerkewijk 113 te Veenendaal e-mail info@vandijkvanessen.nl of website
 
> colorantveenendaal.nl

 

Laatste referentie

Colorant Veenendaal

Locatie: Veenendaal
Ontwerp: Huibers & Jarring B.V.
Opdrachtgever: Van Driesten Harskamp Bouwbedrijf B.V.